Intrebari frecvente

Cum pot urmari comanda?

Imediat ce plasezi o comanda, vei primi o confirmare a inregistrarii acesteia prin e-mail, impreuna cu o serie de informatii utile in urmarirea statusului acesteia, si anume numarul de ordine si codul postal al adresei de livrare. Pentru detalii poti suna la Asistenta Clienti la numarul de telefon 0725980888

Cum pot modifica/anula comanda?

Odata ce comanda a fost trimisa, acesta nu poate fi schimbata sau anulata. Daca nu esti complet multumit(a) de achizitia ta, vei avea optiunea de a o schimba cu un alt produs sau de a o returna. Click aici pentru a afla mai multe despre politica noastra de retur.

Cat timp va dura pentru a primi comanda?

Toate comenzile sunt expediate in termen de 2-14 zile lucratoare de la plasarea unei comenzi. Pentru mai multe informatii, viziteaza sectiunea noastra de transport & livrare.

Cum pot returna/schimba comanda?

Daca nu esti complet multumit(a) de achizitia ta si doresti sa o returnezi, vei avea optiunea de a o returna prin curier in termen de de 14 zile de la data primirii comenzii. Click aici pentru a afla mai multe despre politica noastra de retur si pasii necesari ce trebuie parcursi.

Cum pot gasi marimea mea?

Poti achizitiona produse din intreaga colectie, in functie de marime, folosind filtrul “Marime” aici sau puteti verifica marimea in pagina produslui in sectiunea „DESCRIERE”

Ce metode de plata acceptam?

Poti sa achiti produsele dressy.ro comandate numerar curierului la livrare sau online prin intermediul serviciilor Mobilpay.