Livrare si retur

Livrarea produselor

Pentru produsele achizitionate din magazinul DRESSY livrarea se face prin curier rapid. Transportul este gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 199 lei, in orice localitate din Romania. Pentru comenzi sub 199 lei pretul transportului este 12 lei prin curier. Termenul de livrare a produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Termenul mediu de livrare pentru produsele aflate in stocul furnizorilor este de 10 zile lucratoare.

Returnarea produselor

In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege un alt produs. Daca nu sunteti multumit de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, aveti termen de 14 zile calendaristice in care le puteti returna.

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:
– Nu prezinta semne de purtare sau mirosuri improprii;
– Trebuie sa contina eticheta si documentele cu care a fost trimis;
– Sa fie ambalat corespunzator;

In cazul in care returnati produsul costul transportului este suportat de catre client.

Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului de catre DRESSY. In momentul in care returnati produsul transportul este suportat de catre dvs.

In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore, iar impreuna cu produsul in momentul returnarii atasati o foaie scrisa de catre dvs in care precizati acest aspect. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Coletele vor fi returnate prin curier rapid, la adresa comunicata telefonic sau prin email.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora astfel:
Virament bancar : din contul Uberescent SRL direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT,  NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul scrise cu  majuscule.

Schimbul produselor

Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un altul, va trebui sa completati formularul de retur,  iar in campul MESAJ sa specificati de ce doriti schimbul.

Primul schimb este gratuit iar pentru urmatorul schimb, costul transportului este 15 lei.

Eventualele vouchere completate in pagina de comanda pentru efectuarea unui schimb nu vor fi luate in considerare.

Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului diferenta de pret.

Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet datele complete ale contului dumneavoastra.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati la nr de tel 0725980888