Politica de confidentialitate

Politica generala cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal Dressy.ro

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Operatorul: SC Uberescent SRL
Datele Operatorului:
Sediu Social: Str. Lucretiu Patrascanu 14, Sect 3, București,
Email: info[at]dressy.ro
Telefon: 0725980888

Ce date cu caracter personal sunt prelucrate?
Datele prelucrate sunt:

  • Nume/Prenume
  • Adresa
  • Adresa posta electronica
  • Telefon

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Temeiul prelucrarii este constituit de:
– relatiile comerciale de tipul comerciant / cumparator, precum si de toate obligatiile legale ce deriva din acest raport comercial;
– consimtamant liber experimat privind scopurile definte ale prelucrarii, respectiv marketing direct.
Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara societatii noastre. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre.

Consimtamantul persoanei vizate este informat, liber, exprimat in mod clar, si este acordat societatii noastre in scopul de marketing direct si newsletter (informari prin email).
Datele furnizate in baza unui raport comercial (act de vanzare-cumparare online) vor fi stocate in conformitate cu legislatia nationala aplicabila.
Datele furnizate in baza consimtamantului pentru scopul definit mai sus, vor fi prelucrate pana la momentul in care vei decide sa soliciti stergerea acestora, ori iti vei exercita alt drept legal garantat. Perioada generala de retentie este de 2 ani de la momentul colectarii.

Drepturile persoanei vizate
In conformitate cu prevederile regulamentului 2016/679/UE, in calitate de subiect de date, ai urmatoarele drepturi:

Dreptul de acces: inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare/infirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc iar, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care acestea sunt prelucrate.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator (controlor, procesator), daca acest lucru este fezabil si rezonabil din punct de vedere tehnic. Dreptul la portabilitatea datelor este aplicabil în măsura în care tu / persoana vizată ne-ai oferit noua, operatorului, datele tale personale.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale. Totusi, in cazul in care exista o justificare legala privind prelucrarea, care prevaleaza intereselor si drepturilor garantate prin acest drept, ori exista un interes public, ori scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte, ori care contin inexactitati, sau care nu sunt actuale. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor (“de a fi uitat”) inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat de catre dumneavoastra, in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, datele sunt obtinute ilegal sau nu mai sunt necesare scopului in care au fost colectate. Restrictionarea pentru inexactitate se realizeaza pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; restrictionarea datelor inseamna marcarea acestora si neutilizarea viitoare. Prin prelucrarea datelor personale ce iti apartin, societatea noastra si afiliatii nostri nu realizeaza activitati de profilare, in sensul Regulamentului 2016/679/UE.

Pentru exercitarea drepturilor tale, te poti adresa in scris Operatorului, urmand a primi un raspuns in termen de 30 de zile.
Va stam la dispozitie intotdeauna la adresa de email info[at]dressy.ro
Plangerile referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, detalii suplimentare la www.dataprotection.ro