Termeni și condiții

Site-ul www.dressy.ro, este proprietatea SC Uberescent SRL, cu sediu social in Bucuresti, sector 3, Str. Fetesti 40, Bloc Sara residence IV, ap. 3  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6154/2017, CUI: RO37481132, Capital social: 400 RON.

Dressy.ro (în continuare „DRESSY”) deține și administrează site-ul aflat la adresa https://www.dressy.ro (în continuare „Site-ul”). Prin intermediul Site-ului sunt prezentate informații despre serviciile și produsele furnizate de către DRESSY, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea DRESSY, a serviciilor și produselor sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.

Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta între 14-18 ani care au acordul parinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către DRESSY. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.
DRESSY își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/ sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau prețurile produselor. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentați, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Dreptul de autor a SC Uberescent SRL asupra informatiilor publicate pe site

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a DRESSY și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului https://www.dressy.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților DRESSY.